Cavalls GuiaboscBaridà

Marc Giró, de professió cuiner i hoteler, després de 25 anys rodant pel  mon de l’hosteleria, nacional i internacional, empren una nova aventura emocional, professional i d’estil de vida.

Argentina_Santiago_Bariloche 204
Marc Giró

Guia titulat en activitats fisico-esportives al medi natural en equitació i senderisme. Després de molts anys gaudint de la seva afició i passió, el senderisme, els cavalls, la doma natural i les llargues excursions a cavall,  L’amor per la naturalesa, el respecte a les cultures i tradicions, empren una nova aventura nou mesos a la Patagònia Argentina, al costat de la pionera i emblemàtica Carol Jones, Gautxos, i homes de camp, va viure una de les experiències més meravelloses on va fer realitat el seu somni, ser vaquer a cavall i gaudint de llargues rutes per la Patagònia andina

En aquesta nova actívitat, oferim rutes d’un, dos, tres  sis dies i la Transhumància a l’Empordà on segim fent les excursions en aquesta màgnifica comarca a cavall. També organitzem cursos i clínics relacionats del mon del cavall.

Arreo de vaques, Patagònia

Anuncis