Camins a cavall, Baridà

 

CAMINS A CAVALL BARIDÀ ( juny-octubre)

Son rutes a cavall  que cavalcarem per camins i  territoris esplèndids del Pirineu i Prepirineu, per Parcs Naturals, PEINS i Reserves  on podrem veure la fauna salvatge del nostre pais (Parc Natural del Cadí.

Senders, tarteres, colls de muntanya, territoris salvatges, boscos de coníferes, rouredes, alzinars i fagedes, on l’aventura, el silènci i les emocions són elements presents a les nostres rutes.

  • RUTES DELS BANDOLERS D’ARSÈGUEL 

Ruta circular d’ aprox. 25 km, i durada de 9 hores, amb dinar de camp i parades. Ideal per començar a sentir el que és cavalcar a la natura.

  • RUTA AMB NIT D’ACAMPADA, 2 DIES 

Ruta circular d’aprox. 47 km, amb acampades en racons únics sota el cel estrellat del Pirineus.  Ens endinsem encara més en el llenguatge dels cavalls i la natura. Ruta ideal per desconectar tan mentalment com físic

  • RUTA DE 2 DIES AMB ALLOTJAMENT 

Dues rutes circulars d’uns 48 km per valls despoblades i úniques del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Allotjament amb règim de  mitja pensió a l’Hotel Font del Genil, aniga casa del metge d’Arsèguel. 

  • RUTA DEL BARIDÁ 4 dies  

Ruta circular d’uns 95km amb 5 nits allotjats en hotels rurals i acampada. Dinars en petits i acollidors restaurants amb gastronomia de proximitat.

Per a genets i amazones experimentats.

El Baridà, subcomarca de 1.200 anys d’antiguitat  amb 22 pobles, està entre les comarques de l’Alt Urgell, Cerdanya i Andorra.

En aquesta ruta descobrirem la gran diversitat de formacions rocoses, la Serra del Cadí i els pics del Pirineu, amb una gran riquesa i diversitat de flora i fauna.