Rutes a cavall

Rutes i transhumancies a cavall per Catalunya i Pirineus, us podeu apontar amb el vostre cavall a totes les nostres excursions guiades, gaudeix de les rutes a cavall pel Pirineu i Catalunya, amb formmació eqüestre natural,  Aventures, silenci, grans territoris, pobles perduts, senders i camins històrics, llacs, rius, colls i bona gastronomia, és el que trovareu fen rutes eqüestres amb nosaltres.

La temporada de rutes eqüestres 2018, de març a octubre.

 

  • RUTA DE 1 DIA (tota la temporada)

És una ruta circular de aprox. 25km, de 9 hores amb dinar de camp i parades  ideal per començar a sentir el que és cavalcar en la natura.

  • RUTA AMB NIT D’ACAMPADA, 2 DIES (tota la temporada)

Estarem 48 hores amb els cavalls, acamparem en recons únics sota el cel estrellat del Pirineus.  La ruta és aprox. 47 km, en el que ens endinsem més encara amb el llengutge dels cavalls i la natura.

  • RUTA DE 2 DIES AMB ALLOTJAMENT ( tota la temporada)

Dues rutes circulars per les valls d’Arsègue, el Quer i Vilanova de Banat, precioses i despoblades i úniques del Parc Natural del Cadí-Moixeró,  la ruta és d’aprximadament d’uns 48km. 24km per dia. Aquestes dues rutes, se surt i s’acaba a Arsèguel. Podeu escollir allotjaments recomenats a prop d’Arsèguel. (Columna lateral dret de la web).

  • RUTA DEL BARIDÁ  ( Agost i setembre)

El Baridà, subcomarca de 1.200 anys d’antiguitat  amb 22 pobles, està entre la comarca de l’Alt Urgell, Cerdanya i Andorra.

En aquesta ruta descobrirem la gran diversitat de formacions rocoses, la Serra del Cadí y els pics del Pirineu, amb una gran riquesa i diversitat de flora i fauna amb 1 Parc Natural i 2 PEINS. Aproximadament uns 95km amb 4 dies de ruta i 5 nits allotjats en hotels rurals i acampada, i dinars amb petits i acollidors restaurants amb gastronomia d’aproximitat. Per a genets i amazones experimentats.

  • Tingueu present que aquestes rutes son molt personalizades, de grups reduïts a 4 persones per  tant s’han de reservar amb antelació por disponibilitat de dates i alltjaments rurals.

TRANSHUMÀNCIA AL PARC DEL GARRAF ( Finals d’octubre) 

I perquè pugueu gaudir  d’aquesta marevallosa experiencia, oferim un 15% de descompte al reservar un grup tancat de 4 persones

Deixeu les les vostres dades i en breu ens posarem en contacte  per a organitzar l’excursió a cavall que més us agradi.

 

Anuncis