CAVALLS GUIABOSC BARIDÀ

 

Ranxo de Cavalls Guiabosc Baridà

Rutes a cavall pel Pirineu en grups reduïts, una pasió, una ilusió, un progecte. Compromesos amb el turisme eqüuestre sostenible i resposable. La pedagogia i podología Equina, la formació de genets al medi natural, el respecte amb la natura i als cavalls amb la seva llibertat i  la millora del nostre ben estar físic i emocional. Si busques noves emocions, aventures, sensacions acompanyat amb els cavalls, Cavalls Guiabosc Baridà és el centre eqüestre ideal on podràs gaudir de la natura amb la seva màxima esplandor.

Marc Giró, de professió cuiner i hoteler, després de 25 anys rodant pel  mon de l’hosteleria, nacional i internacional, empren una nova aventura emocional, professional i d’estil de vida.

20170415_115332

Guia titulat en activitats fisico-esportives al medi natural en equitació i senderisme. Després de molts anys gaudint de la seva afició i passió, el senderisme, els cavalls, la doma natural i les llargues excursions a cavall,  L’amor per la naturalesa, el respecte a les cultures i tradicions, empren una nova aventura de nou mesos a la Patagònia Argentina, al costat de la pionera i emblemàtica Carol Jones, Gautxos, i homes de camp, va viure una de les experiències més meravelloses on va fer realitat un dels seus somnis, ser vaquer a cavall en grans extencions  per les estepes patagòniques i gaudint de llargues rutes per la Patagònia andina.

 

Anuncis