CAVALLS GUIABOSC BARIDÀ

 

IMG-20190611-WA0041

Cavalls Guiabosc Baridà, neix de l’activitat de turisme eqüestre amb munta consient i  cavalls lliures fent rutes llargues i amb acampada.

Des del des del 2017 és responsable del guiatge a cavall a les Transhumàncies de la Fundació Miranda  (Camí de la Sal, Camí de Marina i per diferents territoris de Catalunya).

Seguint el camí dels cavalls, la seva saviesa i els seus valors, al gener del 2020 Cavalls Guiabosc Baridà i la Fundació Miranda proposen un nou  projecte d’unió entre cavalls i persones, i creen L’Escola Natural del Cavall i de Transhumància (ENAC).

Compromesos amb la llibertat dels cavalls i amb la seva vida en remat i en grans espais. Una munta conscient i respectuosa, sense ferros, basada en la confiança mutua.  

Equip ENAC

Marc Giró: Direcció i docència.

Fundador de Cavalls Guiabosc Baridà.

Guia de les transhumàncies i responsable de territori i entrenament dels cavalls de la Fundació Miranda.

Tècnic professional d’hosteleria. Fundador de l’Hotel Font del Genil d’Arsèguel.

20170415_115332

Després de molts anys gaudint de la seva afició i passió, el senderisme, els cavalls, l’educació eqüestre natural i les llargues rutes a cavall, l’amor per la naturalesa, el respecte a les cultures i tradicions, empren una nova aventura de nou mesos a la Patagònia Argentina, al costat de la pionera i emblemàtica Carol Jones   , gautxos, i homes de camp, va viure una de les experiències més meravelloses on va fer realitat un dels seus somnis, cavalcar en grans extencions  per les estepes patagòniques al costat de cavalls i vaques,  gaudint de llargues rutes per la Patagònia andina.

Equip Fundació Miranda