CAVALLS GUIABOSC BARIDÀ

 

Ranxo de Cavalls Guiabosc Baridà

Rutes llargues a cavall per Catalunya i Pirineu en grups reduïts, Transhumàncies amb la Fundació Miranda, amb qui tenim un conveni de col·laboració. A més una part del guany de les nostres rutes a cavall el destinem a la Fundació per contribuir a sostenir la seva tasca amb cavalls, persones i natura.

Compromesos amb el turisme eqüuestre sostenible i responsable. Cavalls lliures i en manada que viuen en grans espais. Una equitació respectuosa amb cavalls sense ferradures i amb Bitless.   

Marc Giró, de professió cuiner i hoteler, després de 25 anys rodant pel món de l’hosteleria, nacional i internacional, emprèn una nova aventura emocional, professional i d’estil de vida on el 2014 creea Cavalls Guiabosc Baridà

20170415_115332

Després de molts anys gaudint de la seva afició i passió, el senderisme, els cavalls, l’educació eqüestre natural i les llargues rutes a cavall, l’amor per la naturalesa, el respecte a les cultures i tradicions, empren una nova aventura de nou mesos a la Patagònia Argentina, al costat de la pionera i emblemàtica Carol Jones   , gautxos, i homes de camp, va viure una de les experiències més meravelloses on va fer realitat un dels seus somnis, cavalcar en grans extencions  per les estepes patagòniques al costat de cavalls i vaques,  gaudint de llargues rutes per la Patagònia andina.