FORMACIÓ NEC

Les rutes i excursions a cavall amb Cavalls Guiabosc Baridà, complementa en la formació  i clínics eqüestres.

Vols formar-te en el mon de l’equitació però sents un sincer amor pels cavalls i la naturalesa? Ets una persona que t’agradaria aprendre, respectant la seva naturalesa? Per tu aquest mon va més enllà d’un esport?

A Cavalls Guiabosc Baridà, partint de la nostra filosofia “ Cavalls Lliures en grans espais i en manada” ” Doma Natural”, oferim a partir de maig 2018 curs NEC 

La colla de cavalls

FORMACIÓ I CURSOS NEC

El NEC (Natural Equine Connexion) és una nova formació eqüestre amb una filosofía basada en la doma natural. NEC és un sistema educatiu en que es funden la técnica eqüestre amb el desenvolupament personal. El seu objectiu, crear una conexió entre persona i cavall basada en el respecte, la comunicació i la confianza mútua. En aquest sentit, NEC no és simplement una nova recpte formativa -un llistat d’habilitats i tècniques juntament amb el métode exacte per la seva adquisició- sino que es basa en una serie d’objectius globals que incorporan aspectes mol diversos (técnica, relació, confiança, disfrute, etc.) amb la finalitat que cada persona i cada cavall puguin dessevolopar-los a la seva manera i al seu ritme. Creiem que l’equitació és més que un esport, i por tant el cavall mereix un respecte y cura especial.

DATES

1er Intensiu del  29-30-1 Juliol

Formació: Anna Salas

Examinadora: Cristina Álvarez

Centre:  Cavalls Guiabosc Baridà

PREUS:

Matrícula: 35€ (inclou dossiers de treball). Es paga 1 cop al primer o segon intensiu.

Intensius de cap de setmana: 150€ per alumne amb cavall del centre (divendres tarda, dissabte i diumenge)

Intensius amb cavall propi 150€ amb estada del cavall inclòs.

Com a oient 50€ no podrà examinar-se.

INTENSIUS DE CAP DE SETMANA:

Els grups són reduïts a 8 places en el  nivell pràctic i a 10 com a oient

Comencen el divendres a las 16h i s’acaben  el diumenge a les 18h (pot haver-hi variacions en els horaris si el centre ho veu oportú).

Els divendres per la tarda es fa la presentació del temari i la teòrica

Dissabte i diumenge és totalment pràctic.

El Nivell d’accés dels alumnes ha de ser un mínim d’ iniciació que compren els 3 aires (pas, trot i galop) per Nivell 1.

Els genets que no estiguin iniciats en el galop podran començar a formar-se en NEC amb el Nivell 0.

Els alumnes podran obtenir ajuda i suport  amb classes continues durant els 2 mesos que hi haurà entre cada intensiu.

Aproximadament cada 3 intensius es farà una avaluació  pre-exàmen  per a determinar l’evolució dels alumnes, abans de convocar els exàmens amb l’examinadora oficial de NEC, Cristina Álvarez

Si els alumnes no disposen de cavall, el Centre pot proporcionar-li’n un, anant a càrrec seu la quota por a disposar del cavall. Així com  l’allotjament de cavalls que vinguin d’altres llocs i allotjaments dels  alumnes que vinguin de lluny.

L’ alumne es fa càrrec de la seva seguretat. És obligatori l’ús de casc protector, i és aconsellable disposar d’una assegurança d’accidents (l’assegurança federativa de turisme eqüestre, per exemple)

Un cop es realitzi la reserva us enviarem un imprès per omplir i poder-lo tramitar. Aquets tràmits els realitza l’alumne adjuntant un comprovant (fotocòpia de llicència) a la organització del curs de formació NEC.

L’alumne s’haurà de fer soci del NEC per poder accedir als exàmens. És una quota anual de 18€ ( en l’imprès explica com es realitza). No és imprescindible fer-ho al inici del curs, però si per a poder examinar-se.

Cavalls Guiabosc Baridà ofereix un avantatge als alumnes NEC de 5 rutes a l’any amb un 30% de descompte presentant el carnet de soci NEC.

Si voleu més informació i resoldre dubtes sobre el curs, podeu trucar sense compromís al número de mòbil : 669 863 482 Anna Salas, Profesora de curs NEC

La Pàgina oficial del N.E.C. la trobeu a www.necnaturalequineconnection.com