Organitza la teva ruta a cavall per l’Alt Urgell, Baridà, Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró i França

Ruta a caball per Ansovell

Gaudeix d’uns dies a cavall on trobaràs noves sensacions, noves aventures, contacte amb la natura entre boscos, rius i altes muntanyes amb desconnexió total, amb bons àpats, allotjats en refugis i hotelets rurals i amb guies experimentats. 

La pràctica de l’equitació en la naturalesa, és un esport que ens aporta beneficis tant físics com psiquics. Físicament millora el to muscular, la postura corporal i equilibri, Psiquicament ens dona confiaça, seguretat i ens omple d’energíapositiva.

Cavalls jogant

 

T’oferim 6 possibles rutes i excursions a cavall, per les comarques de l’Alt Urgell, Baridà, Cerdanya i França.

  • Rutes d’un dia, Dins del Parc natural del Cadí, ruta circular d’uns 24km. 9h amb parades i esmorzar de camp.  
  • Ruta de dos dies amb acampada, Dins del Parc Natural del Cadí, ruta circular d’uns 48km. dividida en 2 etapes, amb dinar de camp dos dies, esmorzar i sopar.
  • Ruta de dos dies i una nit d’hotel rural Dins del Parc natural del Cadí, ruta de 50 km. dividida en 2 etapes, amb 2 dinars de camp, sopar, allotjament i esmorzar en hotel, intendància amb cotxe.
  • Ruta del Baridà 5 dies, 115km. dividida en 5 etapes amb 5 dinars de camp, sopars, esmorzars i allotjats en turisme rurals i refugis, intendència amb cotxe.
  • Ruta la Volta al  Cadí, 6 dies i 5 nits, ruta circular 150km. dividida en 6 etapes i sis nits, amb 6 dinars de camp, sopars, esmorzars i allotjats en refugios i cases rurals, intendància amb cotxe.  
  • Ruta del camí dels Bons Homes, Alt Urgell, Cerdanya, Ariege (França), ruta lineal d’uns 160km, dividida en 6 etapes i 7 nits amb sis dinars de camp, sopars, esmorzars i allotjats en turisme eqüestre, campings, intendència amb cotxe i camió de cavalls a la tornada.

Deixa les teves dades, en breu em posaré en contacte amb tu per a organitzar la teva excursió a cavall 

 P1010911

Grup pels boscos del cadí

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA