Qui som?

Cavalls Guiabosc Baridà
Rantxo Cavalls Guiabosc Baridà

CAVALLS GUIABOSC BARIDÀ

Compromesos amb el turisme ecològic, sostenible i resposable. La pedagogia equina, la formació de genets al medi natural, el respecte amb la natura i als cavalls amb la seva llibertat i  la millora del nostre ben estar físic i emocional. Si busques noves emocions, aventures, sensacions acompanyat amb els cavalls, Cavalls Guiaboscbaridà és el centre eqüestre ideal on podràs gaudir de la natura amb la seva màxima esplandor.

Marc Giró, de professió cuiner i hoteler, després de 25 anys rodant pel  mon de l’hosteleria, nacional i internacional, empren una nova aventura emocional, professional i d’estil de vida.

20170415_115332

Guia titulat en activitats fisico-esportives al medi natural en equitació i senderisme. Després de molts anys gaudint de la seva afició i passió, el senderisme, els cavalls, la doma natural i les llargues excursions a cavall,  L’amor per la naturalesa, el respecte a les cultures i tradicions, empren una nova aventura de nou mesos a la Patagònia Argentina, al costat de la pionera i emblemàtica Carol Jones, Gautxos, i homes de camp, va viure una de les experiències més meravelloses on va fer realitat un dels seus somnis, ser vaquer a cavall en grans extencions de terreny i gaudint de llargues rutes per la Patagònia andina.

Gemma Amb PiropGemma Bosch, economista que va deixar enrere el món empresarial per a dedicar-se al que sempre ha sigut la seva passió, els cavalls, es va treure el tècnic d’equitació al 2008  al Open Sports Club. La seva inquietud en aprendre al màxim ha fet del seu currículum el haver muntat i aprendre alta escola al costat de genets i amazones d’alt reconeixement professional. La manera d’entendre i percebre la relació amb els cavalls, com un Art, amb sensibilitat i el màxim respecte per a la seva naturalesa l’ha encaminat a endinsar-se a una línia de treball diferent que toca temes de connexió, teràpies alternatives amb els cavalls, comunicació, biomecànica, energies..

 

.

Anuncis