Excursió a cavall de 3 dies amb nit d’acampada i nit d’hotel rural, pels boscos, pobles i ermites del Baridà sud

Pels boscos, pobles i ermites del Baridà sud

Excursió a cavall de 3 dies, circular d’uns 80km. de dificultat mitja-alta, dividida en 3 etapes. Cavalcarem per camins de ferradura i  senders, travessarem colls i torrents

.-1ª etapa, circular, de 32km. (color taronja). Sortim d’Arsèguel i arribem al mateix punt de sortida on ens allotjarem a l’ Hotel Font del Genil  Passarem per veïnats com la Molina de Lletó  i els pobles de  Vilanova de Banat, Ansovell i el monestir del Boscalt S-XIII.

-2ª etapa de 24km. (color verd). Sortirem dArsèguel fins a Montellà,  on passarem la nit al Turisme Rural Cal Calsot. Cavalcarem per vells veïnats com Mas Vinyoles amb la seva ermita de St. Cristòfol de Vinyoles SXIII i passarem també per pobles de Cava i el Querforadat i el monestir de Bastanist S-XII.

-3ª etapa de 22Km. (color vermell). Sortirem de Montellà i passarem pels pobles de Martinet, Béixec, els veïnats de Casa Vima i Barguja fins arribar a Arsèguel per acabar la marxa.

Mínim per 2 persones i un màxim de 4.

Preu per persona: 450€

Inclou, Guia eqüestre, una nit d’acampada i una nit amb hotel a 1/2 pensió, 3 dinars de camp, intendència amb cotxe, cavalls i tot el material, assegurances, casc

Per més informació clic: Fitxa 3 dies a cavall pels boscos, pobles i ermites del Baridà Sud

Per fer la reserva, clica el següent enllaç: Reserves