Excursió a cavall pel Parc Natural del Cadí-Moixeró, 6 dies i 5 nits

volta-al-cadi-2017
Vista aèria de la volta al Cadí, en 6 etapes

-Dia 1: Arribada a l’Hotel Font del Genil a les 18h on farem una explicació de la ruta on resoldrem qualsevol dubte, farem el primer contacte amb els cavalls durant uns 45 minuts a peu terra on els portarem en el camp de sortida on passarant la nit.

-Dia 2, 1ª etapa: Començarem a preparar cavalls cap a les 8:00, deixarem les maletes a l’Hotel per sortir cap a les 9:00 en direcció al Molí de Fórnols on passarem la primera nit. Passarem per pobles, Santuaris, travasserem torrenteres i canals de roca calcària entre boscos de pinedes i avetoses i farem una parada per dinar i descansar cavalls. Gaudirem d’unes privilegiades vistes a la comarca i els Pirineus.

-Dia3, 2ª etapa: Esmorzarem a les 8:00 per sortir cap a les 9:30, deixarem les maletes al Molí, i comencerem la marxa en direcció a Gósol on dormirem al Molí de Gósol. Passarem per pobles, travasserem rius i colls etnre boscos de pinedes i camps de pastura i visualitzarem el Massís del Pedraforca farem parada per dinar i descansar cavalls. Tindrem temps per visitar el Poble de Gósol.

-Dia 4, 3ª etapa: Esmorzarem a les 8:00 per sortir cap a les 9:30, deixarem les maletes al Molí i comencerem la marxa cap al refugi Vents del Cadí a Hostalet. Travasserem colls alpins on gaudirem d’unes extraordinàries vistes al pedraforca, Cadí i el Bergadà. Farem parada per dinar i descansar el cavalls.

-Dia 5, 4ª etapa: Esmorzarem a les 8:00 per sortir cap a les 9:30, deixarem les maletes al Refugi i comencerem la marxa cap el Refugi Cortals de l’Inga, aquesta etapa es d’un gran ascens on farem una marxa lenta, i deixant força espai entre cavall i cavall, passarem pel coll de la Palossa amb força pendent vertical a la dreta, en aques tram d’uns 20m portarem el cavall a peu terra i passarem d’un en a un. Arrivats al Refugi St. Jordi farem parada per dinar i descansar els cavalls una bona estona. Continuarem la marxa passant el coll del Pandís per accedir a la Cerdanya i al refugi St. Jordi.

-Dia 6, 5ª etapa: Esmorzarem a les 8:00 per sortir a les 9:30h, deixarem les maletes al Refugi i comensarem la marxa cap Sta. Eugènia on passarem la nit al turisme eqüestre Els Torrents. Travasserem boscos d’avetosses, de ribera pinedes rius i camps de pastura, pobles com Olià, Sta. Eugènia i Nas. Farem parada per dinar i descansar cavalls.

-Dia 7, 6ª etapa: Esmorzarem a les 8:00 per sortir a les 9:30, deixarem les maletes a Els Torrents i comensarem la marxa cap a Arsèguel on finalitzarem la volta al Cadí. Passarem per ermites, pobles com Estana, el Querforadat i Cava, travaserem colls i boscos densos de pinedes on gaudirem d’unes vistes privilegiades a la comarca del Baridà, en territori d’antics bandolers del segle XVII. Al arribar endressarem tot el material i farem una merescuda dutxa als cavalls, els portarem al camp i farem un veure a l’hotel on farem una bona tertulia sobre la ruta!!!!

Grups mínim per 2 gents/amazones i un màxim de 4 

Preu per persona 1160€, inclou: Guia eqüestre, cavalls, el seu material i alimentació, pensió completa en allotjaments amb dinar a la muntanya, assaguranses, guia assistent amb cotxe.

No inclou els extres consumits en els allotjaments.

Per fer la reserva, clica el següent enllaç: Reserves

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s