ESDEVENIMENTS I FORMACIÓ

Vols formar-te en el mon de l’equitació però sents un sincer amor pels cavalls i la naturalesa? Ets una persona que t’agradaria aprendre, respectant la seva naturalesa? Per tu aquest mon va més enllà d’un esport?

A Cavalls Guiabosc Baridà, partint de la nostra filosofia “ Cavalls Lliures” en grans espais i en manada, on ells se senten cavalls és com viu la manada de casa, oferim a partir de març 2018 formació en N.E.C. ( Natural Equine Connection ). 

P1030601
Els cavalls lliures de Cavalls Guiabosc Baridà

Es tracta d’un equivalent als Galops, però enfocant al maneig natural del cavall.

Maneig natural i la monta respectant l’etologia i la biomecànica del cavall.

NEC és un tipus d’ensenyança eqüestre on es fonen la tècnica amb el desenvolupament personal, que no sols busca millorar l’equitació sinó que també la vida del cavall.

Els mòdols estan pensats per a superar una sèrie de nivells formatius amb el seu diploma corresponent.

A Cavalls Guiabosc Baridà ens fa molta il·lusió formar part d’aquest tipus de formació, a una comarca on encara no ha arribat massa aquest canvi de consciència. Què millor que aprendre, sentint la veritable connexió amb un ideal pels cavalls. En les nostres aventures de rutes i travesses cavall-humà és un biomi de respecte, amor, comprensió i confiança mútua.

En breu obrirem places per a la matricula!. Qualsevol informació o dubte truqueu-nos.

Els grups seran reduïts a 7 places a nivell pràctic i a 10 com a oient.

Curs impartit per Anna Salas Huguet (Tècnica d’equitació i professora del NEC) Gemma Bosch (Tècnica d’equitació de Cavalls Guiabosc Baridà) i Marc Giró (Guia eqüestre i fundador de Cavalls Guiabosc Baridà).

Examinadora: Cristina Álavarez, fundadora del N.E.C.

La Pàgina oficial del N.E.C. la trobeu a www.necnaturalequineconnection.com

Anuncis