Excursió a cavall de 2 dies amb nit d’acampada per les valls del Cadí

Foto de la marxa a cavall de 2 dies en acampada
Vista aèria per etapes de l’excursió a cavall de 2 dies per les valls del Cadí

-Dia 1: Arribada a L’Hotel Font del Genil d’Arsèguel, farem una explicació de la ruta a la sala d’actes, tindrem el primer contacte amb els cavalls i farem una passejada a peu per anar-los coneixent.

Ruta circular de 52km, de dificultat mitja, dividida en dues etapes.

-1ª etapa de 28km. Començarem a preparar els cavalls entre les 8:00 i les 9:00h depenent de l’època de l’any Sortim d’Arsèguel  en direcció a Vilanova de Banat, passarem per camps i boscos de roure i pi roig. fins al Cortal del Roig on passarem la nit amb tendes.

-2ª etapa de 24km. Un cop esmorzats, el campament recollit i els cavalls preparats, sorim en direcció el Querforadat fins a Arsèguel on acavarem la marxa. Passant per un estret i panoràmic corriol que ens porta a Mas Pubill, per anfilar-nos per un sender  de força desnivell fins al coll del Cristià per arribar al Quer. Gaudirem d’aquesta vall amb unes bones vistes a la vall de la Cerdanya,dels Pirineus Orientals i la vall de la Seu d’Urgell.

Mínim per 2 genets i un  màxim de 4

Preu per persona: 250€

Inclou, guia eqüestre, dinar 1 i 2º dia, sopar i esmorzar 2º dia, cavalls i tot el material, intendència amb cotxe i tenda d’acampada, assegurances, casc.

Per més informació, clica el següent enllaç:Fitxa 2 dies en acampada, valls del Cadí 

Per fer la reserva clica el següent enllaç: Reserva