El projecte de Cavalls Guiabosc Baridà, pren un nou camí en el mon del cavall.

DSC00148 (2)

Després de quatre anys dedicats a les rutes eqüestres i al respecte pel cavall, continuem amb el guiatge de la Transhumància de la Fundació Miranda, com hem fet els darrers dos anys, i ens centrem en tenir cura del benestar dels cavalls i del territori de la Fundació al Pirineu.

Per poder atendre aquestes tasques, aturem la nostra activitat de rutes conscients i ens donem l’espai i el temps per aprofundir en la connexió natural amb el cavall i buscar recursos econòmics per consolidar el projecte, i poder rescatar nous cavalls.

Un cop arribem en Transhumàcia aquesta primavera al Pla de l’Orri,  Seu de la Fundació Miranda, ens hi quedarem per viure amb els cavalls i poder contemplar, observar els ramats, i registrar el nostre aprenentatge de cara a futures propostes formatives i divulgatives.

Com col·laborar amb el projecte?

Esparem retrobar-nos ben aviat!!


2 thoughts on “El projecte de Cavalls Guiabosc Baridà, pren un nou camí en el mon del cavall.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s