Transhumància a cavall dels Baridans

NO US PERDEU AQUEST OPORTUNITAT, AVENTURA EQÜESTRE EN ESTAT PUR

PER UN MÀXIM A 2 CLIENTS

Les rutes a cavall pel Baridà 2019 arriba a la seva fí, Aquest any anem a passar l’hivern conjuntament amb la Fundació Miranda en unes finques De Coll de Nargó, concretamant a Valldarques fins l’abril.

El dia 25 d’octubre iniciem una nova aventura, la petita transhumància del Baridà amb els 10 cavalls, fins a St. Pere de la Vansa travessant el Cadí arribant a 1900m d’alçada, passant per sota les canals de la Molina  Els cavalls reposaran 3 dies per retobar-se amb el grup de cavalls de la Fundació Miranda (35, del Plà de lOrri Alt Bergadà) on arriivem tots junts el dia 3 de Novembre a Coll de Nargó cap a l’hora del vermut, on hi haurà una petita celebració de la transhumància)

Per més informació, trucar el 619 02 13 64 o esrvint un mail a cavallsbarida@gmail.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s